DiscGolfPark Pro Target

  • 7 599,-

Merknad: Minimumsbestilling er 3 kurver. Spesialpriser tilgjengelige for 9 eller 18 kurver.Velkommen til Discgolfpark – Ditt Ultimate Frisbeemål Med Fjellfeste!På lager.
Leverandør: Discgolf park
Del

Merknad: Minimumsbestilling er 3 kurver. Spesialpriser tilgjengelige for 9 eller 18 kurver.

Velkommen til Discgolfpark – Ditt Ultimate Frisbeemål Med Fjellfeste!

På jakt etter det optimale frisbeemålet med fjellfeste? Søket er over! GolfKongen gir deg Discgolfpark – den mest populære og velprøvde parken som har preget over 3000 discgolfhull i hele Europa og har blitt den mest brukte parken i verden.

Vi forstår hvor viktig parken er for å oppnå en strålende discgolfopplevelse, og det er derfor vi legger mye omsorg og arbeid i denne kvalitetsparken. Discgolfpark er ikke bare en park, det er et symbol på dedikasjon til sporten.

Her er hva som gjør Discgolfpark med fjellfeste til ditt ultimate valg:

Robust Fjellfeste: Med et solid fjellfeste på 30 x 30 cm er Discgolfpark enkelt å montere på stein og fjell. Fire 10mm hull gir en sikker og holdbar installasjon.

Sikkerhet i Synlighet: Den gule parktoppen er designet for å være synlig i alle slags forhold. Uansett vær, vil du aldri miste synet av målet.

PDGA Godkjent: Discgolfpark er offisielt godkjent av PDGA (Professional Disc Golf Association). Du kan stole på at du spiller på en park som møter de høyeste standardene i sporten.

Fang Ballen Med 28 Kjettinger: Med hele 28 kjettinger gir Discgolfpark enestående fangstevne. Du kan stole på at hver velkast blir belønnet.

Bygget for Varighet: Parktoppen er galvanisert og pulverlakkert, og alle metalldeler er galvaniserte. Dette gir langvarig beskyttelse mot vær og slitasje.

Flaggfeste inkludert: Trenger du et flagg for å markere parken? Ikke noe problem, Discgolfpark har et flaggfeste på toppen.

Trygghet i Garanti: Vi er så sikre på kvaliteten til Discgolfpark at vi tilbyr hele 10 års garanti på stålkonstruksjonen.

TÜV Sertifisert: Discgolfpark er TÜV-sertifisert, som er en bekreftelse på produktets kvalitet og sikkerhet.

GolfKongen gir deg Discgolfpark – den ultimate discgolfparken som tåler norske forhold og utfordringer. Forvandle din discgolfbane til en drømmeplass for alle spillere med Discgolfpark.

Bestill din Discgolfpark med fjellfeste nå og opplev en ny dimensjon av discgolfspilling!