Latitude64


Latitude 64 er en produsent av discgolf-utstyr og ble grunnlagt i 2005 i Skellefteå, Sverige. Selskapet har siden den gang vokst til å bli en av de mest populære produsentene av discgolf-utstyr i verden.

Latitude 64 tilbyr et bredt spekter av disker som er spesielt designet for ulike kast og spillestiler. De har for eksempel puttere, mellomdistanse-disker, fairway-disker og distance-drivere. Selskapet har også utviklet spesielle disker for spillere med mindre hender og for spillere som foretrekker å kaste med mindre kraft.

I tillegg til å produsere disker, tilbyr Latitude 64 også et bredt spekter av annet discgolf-utstyr, inkludert bager, kurver og tilbehør som hansker og luer.

En av de unike egenskapene til Latitude 64 er at de produserer mange av diskenes plasttyper selv. Dette gir dem full kontroll over kvaliteten og holdbarheten til produktene sine, og gjør at de kan tilby et bredt spekter av plasttyper med forskjellige egenskaper som passer til ulike kast og spillestiler.

Latitude 64 er også kjent for å ha et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlighet. De har blant annet utviklet en egen plasttype som er laget av biologisk nedbrytbare materialer, og har fokus på å redusere sitt karbonavtrykk og bidra til en mer bærekraftig fremtid for discgolf-sporten.