Om oss

Velkommen til Golfkongen – Fra Lidenskap til Livsstil! 

Historien vår begynte i 2012, da to eventyrlystne venner, Kristoffer Mørk Svendsen og Alejandro Ruffo, begav seg ut på golfbanen i Kvinesdal og ble umiddelbart fascinert av sporten. Ikke lenge etter meldte vi oss på "Veien til golf" og tok for første gang turen ut på den store banen. Etter kurset innså vi behovet for rimelig og kvalitetsrikt golfutstyr på nett – det var ingen dedikerte nettsider for nybegynnere i sporten og vi gikk oss vill i forkortelser og utrykk som vi ikke skjønte noe av. Dermed ble forrideen til Golfkongen født. Det tok oss hele 9 år før vi endelig bestemte oss for å satse, og Desember 2022 ble Golfkongen etablert. Nå var det bare å lese seg opp og lete etter leverandører som kunne hjelpe oss videre med drømmen. Vi ønsket å kunne tilby nybegynneren det golfutstyret som trengs for å prøve sporten og også være med personen på utviklingen helt frem til custom fitting. 

Vi har delt gleden ved golf, stått på stand og deltatt på arrangementer, og planlegger flere eventyr i tiden som kommer. 
I juni 2023 tok vi en dristig beslutning om å utvide til frisbeegolf. Gjennom denne reisen har vi fått muligheten til å være en del av ett voksende frisbeegolfmiljøet. I november 2023 tok vi et nytt skritt ved å lansere Sportskongen AS sammen med Sindre Johnsen og Kristian Søvik. Vi er dedikert til å jobbe for nye høyder, med fortsatt engasjement i golf- og frisbeegolfmiljøet og en lidenskap for å tilby kvalitetsutstyr til entusiaster. 

Takk for at du er en del av vår reise hos Golfkongen og Sportskongen!