Kundeklubb

Velkommen til Golfkongen kundeklubb!
Som medlem i kundeklubben får du et poeng for hver krone du handler for. Handler du får 1000 kroner (1000 poeng) får du rabattkode på 10% på din konto som du kan bruke på din neste handel. Du krysser av "bli medlem av kundeklubben" ved kassen 

Har du ikke konto?  

Registrer deg herVilkår og betingelser

Følgende vilkår og betingelser for Kundeklubben har vært i kraft siden 16. April 2024.

Artikkel 1- Definisjoner

De etterfølgende begrepene indikeres i disse vilkårene og betingelsene med stor forbokstav og har følgende betydning:

 1. Kundeklubb: Kundeklubb er en del av Sportskongen AS (heretter kalt «Golfkongen) sitt bonusprogram. GolfKongen har base i Lyngdal (Agder)
 2. Besøkende: Alle som besøker nettstedet til enhver tid.
 3. Medlem: Den fysiske eller juridiske personen som inngår en avtale med kundeklubben, bosatt i Norge og har norsk bankkonto.
 4. Avtale: En avtale eller kontrakt mellom GolfKongen og medlemmet, inkludert vilkår og betingelser, dersom passende.
 5. Transaksjon: En transaksjon er kjøp av et produkt eller tjeneste fra nettbutikken, som er utført av et medlem på nettbutikken. Transaksjonen regnes som vellykket når kjøpet har blitt godkjent av nettbutikken.
 6. Konto: Det (personlige) miljøet til medlemmet, hvor personopplysninger endres og kjøphistorikk kan sees.
 7. Rabatt: Avslag på nettsiden til GolfKongen.no knyttes opp til kjøp gjennomført på nettbutikken. Avslaget er en prosentandel av den totale kjøpesummen.
 8. Saldo: Saldoen opparbeides fra første kjøp etter oppretting av konto på Golfkongen.no
 9. Anmeldelse: Diskusjon, kritikk eller vurdering av en nettbutikken.
 10. Generelle vilkår og betingelser: alle bestemmelser slik beskrevet nedenfor.
 11. Website: www.golfkongen.no

Artikkel 2 - Anvendelse av generelle vilkår og betingelser

 1. Disse generelle vilkårene gjelder for kundeklubben til Golfkongen.no.
 2. Ytterligere vilkår kan være gjeldende for andre rabatter vist på nettsiden.

Artikkel 3 - Registrering

 1. For å kunne benytte seg av kundeklubbens rabatter som tilbys av Golfkongen.no skal brukeren være registrert på nettsiden. Etter registrering mottar medlemmet et brukernavn og passord som han/hun kan administrere sin konto med. Det er helt gratis å registrere seg på golfkongen.no. Den besøkende bes om å fylle inn registreringsskjemaet sannferdig. Ved å registrere seg, erklærer vedkommende at hun/han er autorisert til å bruke nettsiden og handle i samsvar med de angitte vilkårene og betingelsene.
 2. Brukernavnet og passordet er personlig og skal ikke deles med tredjeparter. Verken brukernavnet eller passordet er overførbart.
 3. Medlemmer skal holde brukernavn og passord utdelt av Golfkongen.no hemmelig. Golfkongen.no er ikke ansvarlig for misbruk av brukernavn og passord, og antar at et medlem som logger inn på nettsiden, faktisk er medlemmet selv. Medlemmer skal gi beskjed til Golfkongen.no dersom han/hun mistenker at hans/hennes brukernavn og passord er i hendene til uvedkommende. Golfkongen.no har i slike tilfeller retten til å iverksette effektive tiltak.
 4. Medlemmer kan kun ha en konto hver. Det er ikke tillatt å administrere eller opprette flere kontoer.

Artikkel 4 - Vilkår for bruk

 1. Avslaget tilbys av GolfKongen.no. Medlemmet mottar gavekort til GolfKongen.no etter oppnådd ett forhåndsbestemt antall poeng. Denne koden brukes som en rabatt under bestilling på nettbutikken. Saldoen inkluderer MVA.
 2. Medlemmer burde ikke deaktivere cookies. Dersom cookies er deaktivert vil ikke transaksjonene bli registrert av nettsiden og nettbutikken. Dermed kan ikke rabatten tildeles.
 3. Dersom et medlem kansellerer hele eller deler av et kjøp, eller returnerer varer, opphører gavekort koden. Dette kan skje både før og etter utbetaling av saldo.
 4. Nettbutikken oppdaterer poengene fortløpende etter handel.
 5. Gavekortet kan brukes i kombinasjon med andre avslag eller rabatter, men bare en rabattkode kan brukes om gangen.
 6. Dersom GolfKongen.no mistenker et medlem for svindel eller misbruk, vil medlemmets konto stenges og ugyldiggjøre saldo.
 7. GolfKongen.no forbeholder seg retten til å justere en rabatt uten forvarsel om endring eller fjerning.
 8. Rabatten gjelder kun for kjøp som gjennomføres fullt og helt på nett, og ikke på kjøp gjennomført per telefon eller i fysiske butikker. Rabatten bortfaller også dersom et kjøp startes på nettet, men fullføres eller endres via telefon, eller på andre måter.

Artikkel 5 - Saldo

 1. Medlemmer får utbetalt sin saldo i form av rabattkode av GolfKongen.no dersom følgende vilkår er oppfylt:
  Den totale saldoen utgjør minst 1000 poeng
  • Medlemmet har fylt inn gjeldende og gyldig adresse og kontoopplysninger;
  • Medlemmet har opptrådt i samsvar med disse generelle vilkårene og betingelsene.


  1. Medlemmets rabattkode er gyldig i 2 måneder. Etter dette vil saldoen ugyldiggjøres og alle forespørsler om å få den vil annulleres.
  2. Det er medlemmets ansvar å forsikre seg om at informasjon om adresse, person- og kontoopplysninger er korrekt utfylt. GolfKongen.no påtar seg ikke ansvar for konsekvenser som følge av feilaktig informasjon om adresse, person- eller kontoopplysninger, og heller ikke for eventuell skade dette medfører.
  3. Saldo kan ikke overføres til et annet medlem eller en annen konto.
  4. Saldo kan kun brukes på www.golfkongen.no.
  5. Kun en rabattkode kan brukes om gangen.
 2. Artikkel 6 - Personvern

  1. Ved å akseptere disse vilkårene og betingelsene erklærer du og sier deg også enig i personvernerklæringen, som finnes på nettsiden.
 3. Artikkel 7 - Endringer i vilkår og betingelser

  1. GolfKongen.no forbeholder seg retten til å endre eller tilføye til disse vilkårene og betingelsene.
  2. Endringene gjelder også for allerede eksisterende avtaler, underlagt en periode på 3 dager etter at endringen har blitt varslet på nettsiden, ved elektronisk notifikasjon eller skriftlig. Mindre endringer kan utføres til enhver tid.
 4. Artikkel 8 - Avsluttende bestemmelser

  1. Erklæringen reguleres av norsk lov.
  2. Alle konflikter som oppstår grunnet avtalen skal forelegges for den kompetente domstolen i Norge, såfremt ikke annet er bestemt av disse vilkårene og betingelsene eller den avgjørende loven.
  3. Dersom noen av bestemmelsene i disse vilkårene og betingelsene viser seg å være ugyldige, skal det ikke påvirke gyldigheten til resten av vilkårene og betingelsene. GolfKongen.no kan i dette tilfellet erstatte den originale bestemmelsen med en ny, i den grad det er juridisk mulig.
  4. Email faller også under kategorien "skriftlig" i disse vilkårene og betingelsene, forutsatt at avsenderens identitet og emailens integritet er tilstrekkelig bevist.
  5. Når det gjelder elektronisk kommunikasjon med GolfKongen.no, regnes innhentede eller lagrede versjoner av meldinger som autentiske, herunder også angivelse av saldo på konto, med mindre medlemmet kan påvise at denne versjonen ikke er autentisk.
 5. Dersom du etter å ha lest disse vilkårene og betingelsene har spørsmål, klager eller kommentarer, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.

  Disse vilkårene og betingelsene ble sist endret den 16. April 2024.