InnovaInnova Disc Golf Company ble grunnlagt i 1983 i California, USA, og har vokst til å bli en av de største produsentene av discgolf-utstyr i verden.

Discgolf er en sport som har økt i popularitet i de senere årene, og Innova har spilt en stor rolle i å utvikle sporten ved å produsere høykvalitets disker og annet utstyr som brukes av discgolfspillere over hele verden.

Innova produserer et bredt utvalg av disker som er designet for forskjellige typer kast og spillstiler, fra putt- og approach-disker til distance-drivere. De tilbyr også annet utstyr som bager, kurver og tilbehør som er viktige for discgolfspillere.

Innova har også vært involvert i utviklingen av flere store turneringer og mesterskap innen discgolf, inkludert verdensmesterskapet i discgolf.

I tillegg til å produsere discgolf-utstyr, har Innova også et sterkt fokus på bærekraft og miljøansvar. De har for eksempel lansert en rekke miljøvennlige produkter som er laget av resirkulert plast, og de arbeider kontinuerlig for å redusere miljøavtrykket sitt og bidra til en mer bærekraftig fremtid.