Discraft


Discraft er en av de ledende produsentene av discgolf-utstyr som har vært en del av sporten siden 1970-tallet. Selskapet ble grunnlagt av Jim Kenner og Gail McColl i London, Ontario, Canada, og har siden den gang blitt en av de mest populære produsentene av discgolf-utstyr i verden.

Discraft tilbyr et bredt utvalg av disker som er designet for ulike spillestiler og kast. De har puttere, mellomdistanse-disker, fairway-disker og distance-drivere, og har også utviklet spesielle disker for spillere med mindre hender og for spillere som foretrekker å kaste med mindre kraft.

En av Discrafts styrker er deres fokus på kvalitet og konsistens. Selskapet har et sterkt kvalitetskontrollsystem for å sikre at hver disk som produseres, har de samme flygeegenskapene og føles likt i spillerens hånd. De bruker også en rekke forskjellige plasttyper som har forskjellige egenskaper, slik at spillerne kan velge den typen plast som passer best for deres kast og spillestil.

Discraft har også et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlighet. Selskapet har tatt flere initiativer for å redusere sitt karbonavtrykk, inkludert å installere solcellepaneler på fabrikken sin og redusere bruken av engangsplast i produksjonen. De har også introdusert en serie med disker laget av resirkulert plast og har en rekke tiltak for å sikre at deres produkter blir produsert på en miljøvennlig måte.

Discraft har også vært involvert i å arrangere flere store turneringer og mesterskap innen discgolf, og har et sterkt fokus på å fremme sporten og øke bevisstheten om den.