GolfKongens Discgolf startpakke!

  • 595,-

Oppdag den ultimate discgolfstartpakken for nybegynnere!Med denne pakken har du alt du trenger for en fantastisk discgolfrunde som ny spiller. Plukk og miks mel


På lager.
Leverandør: GolfKongen
Del

Oppdag den ultimate discgolfstartpakken for nybegynnere!

Med denne pakken har du alt du trenger for en fantastisk discgolfrunde som ny spiller. Plukk og miks mellom to flotte alternativer: Guru startsett eller Latitude64 Spz. Begge settene er designet for å forbedre din discgolfopplevelse.

For å holde diskene dine organisert og lett tilgjengelige, tilbyr vi Latitude Start Bag, Alfa 1 Start Bag eller den litt større Alfa 2. Disse bærebagene gir god plass til alle dine utvalgte disker. 

I tillegg kan pakken inkludere et Golfkongen håndkle til rabattert pris, perfekt for å tørke av diskene dine og holde dem rene og klare til neste kast. Du kan også legge til en Mini Marker som gjør det enkelt å markere posisjonen din på banen.

Og for å holde hendene dine tørre under spillet, kan du legge til en Dirtbag til en svært rimelig pris. Denne hendigheten lar deg raskt og enkelt tørke bort fuktighet og holde hendene dine i optimal tilstand for et godt grep.

Med denne discgolfstartpakken er du klar for å nyte sporten og utforske banene som en ekte entusiast. Kast deg ut i eventyret med alt du trenger på ett sted!