GolfKongens anbefalte startsett

  • 799,-

Golfkongens Anbefalte Startpakke til Frisbeegolf - Perfeksjon i Hvert Kast!Vi er glade for å presentere Golfkongens Anbefalte Startpakke til Frisbeegolf, en spe


På lager.
Leverandør: Golfkongen
Del

Golfkongens Anbefalte Startpakke til Frisbeegolf - Perfeksjon i Hvert Kast!

Vi er glade for å presentere Golfkongens Anbefalte Startpakke til Frisbeegolf, en spesialtilpasset pakke som er skapt med omtanke for elever ved KVS i Lyngdal. Den gir deg en unik mulighet til å starte din frisbeegolfreise med det beste utstyret tilgjengelig.

Fordeler med Golfkongens Startpakke:

  • Yikun View Dragon Line Driver: Denne driveren fra Yikun er kjent for sin utrolige presisjon og kraft. Den er designet for å gi deg eksepsjonell kontroll over dine lange kast, og den vil hjelpe deg med å oppnå større avstander på banen.

  • Innova Maco3 Champion Midrange: Innova er et anerkjent merke innen frisbeegolfverdenen, og Maco3 Champion Midrange er intet unntak. Denne midrange-discen gir deg presise og rette kast, perfekt for mellomdistanse-utfordringer på banen.

  • Discmania Logic Putter: Puttene er avgjørende for å score godt i frisbeegolf, og Discmania Logic Putter gir deg en utrolig følelse og nøyaktighet. Den er designet for å hjelpe deg med å senke putteren hver gang.

Valgfritt Tillegg:

Alfa 1.0 ECO-Line Bag: Hold diskene dine organisert og enkle å bære med Alfa 1.0 ECO-Line-bagen. Den er romslig nok til å romme hele settet ditt, pluss ekstra tilbehør, og den er laget med kvalitetsmaterialer for langvarig bruk.


Golfkongens Anbefalte Startpakke til Frisbeegolf gir deg det perfekte utgangspunktet for å forbedre dine ferdigheter og nyte frisbeegolf som aldri før. Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren spiller, vil dette settet hjelpe deg med å oppnå suksess på banen.

Bestill din startpakke i dag, og begynn å dominere frisbeegolfbanen som en ekte konge!