Guru Disc Golf Mini Basket 5xMini

  • 399,-

Guru Disc Golf Mini Basket 5xMini er den perfekte løsningen for å ha det gøy med hele familien. Uansett om du er innendørs eller utendørs, kan du enkelt lage di

På lager.
Leverandør: Guru
Del

Guru Disc Golf Mini Basket 5xMini er den perfekte løsningen for å ha det gøy med hele familien. Uansett om du er innendørs eller utendørs, kan du enkelt lage din egen disc golf-bane med denne miniatyrkurven. Med tilhørende mini-disker får du en autentisk disc golf-opplevelse i en mindre skala.

Denne Guru Mini Basket-kurven er spesielt designet for bruk med minidiscer. Med en høyde på 70 cm gir den en realistisk opplevelse av å kaste mot en vanlig disc golf-kurv. Målet er enkelt: Prøv å kaste mini-disken i kurven på færrest mulig kast og sett dine egne rekorder. La fantasien løpe løpsk og skap unike utkastfelt rundt omkring.

Produktet inkluderer 5 minidiscer, slik at du har alt du trenger for å komme i gang med din egen mini disc golf-turnering. Monteringsanvisningen gjør det enkelt å sette opp kurven hvor som helst. Enten det er i hagen, i stuen eller på stranden, kan du nyte timesvis med moro og konkurranse med familie og venner.

Vennligst merk at denne kurven kun er ment for bruk med mini-disker. Så omfavn den lille størrelsen og la deg fascinere av den utfordrende og morsomme verdenen av mini disc golf.