Moonshine Jade

  • 279,-

Jade ble skapt med tanke på spillere som allerede hadde en kjærlighet for Diamond, men som ønsket en disc som kunne takle enda høyere hastigheter når spillet de

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Latitude64
Del

Jade ble skapt med tanke på spillere som allerede hadde en kjærlighet for Diamond, men som ønsket en disc som kunne takle enda høyere hastigheter når spillet deres utviklet seg. Denne disken er perfekt balansert for å gi deg økt stabilitet, samtidig som den beholder fartsegenskapene som spillere elsket ved Diamond.

Jade føles utrolig komfortabel i hånden, og den har en behagelig taktil kontakt med plasten. Den holder vinkelen godt gjennom hele kastet, og selv om du kan kaste den med en imponerende turn, vil den naturlig gå tilbake mot venstre ved kastets avslutning. Dette gjør Jade til en pålitelig disc med moderat stabilitet.

Farge og stamp kan variere!

Opto Line plasten, som brukes til å produsere Jade, er kjent for sin ekstreme holdbarhet og er tilgjengelig i flere gjennomsiktige farger. Denne plastblandingen er spesialdesignet for å tåle selv de tøffeste forholdene, slik at du kan stole på Jade uansett hvor utfordrende banen måtte være.

Flight*

Speed: 9Glide: 6Turn: -2Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!