S-Line FD Niklas Anttila Triumph Series

  • 319,-

Niklas Anttila, 3-ganger finsk mester!Team Discmania-superstjerne "Nikke" overvant den utfordrende Mukkula DiscGolfPark i Lahti, Finland, mot det mest konkurran

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Discmania
Del

Niklas Anttila, 3-ganger finsk mester!

Team Discmania-superstjerne "Nikke" overvant den utfordrende Mukkula DiscGolfPark i Lahti, Finland, mot det mest konkurransedyktige feltet av spillere i finsk mesterskapshistorie for å sikre sin tredje tittel. For å feire denne imponerende bragden, forbereder vi en helt spesiell serie med Swirl S-line FD som en Triumph Series-utgivelse for Niklas. Hver solgte disk støtter Nikke på turné!

Man kan lett argumentere for at disse saftige swirl S-line FD-ene tilbyr det mest balanserte FD-flymønsteret av alle FD-er som er produsert til dags dato under vår svenske produksjon. Sammenlignet med vanlige C-line FD-er, flyr disse rettere og er mindre overstabile generelt. Sammenlignet med vanlige S-line FD-er, er disse litt mer motstandsdyktige mot høy hastighet sving, samtidig som de gir en veldig mild fade. I essensen passer disse sømløst mellom de vanlige versjonene av FD, og tilbyr det beste fra begge verdener i en svært attraktiv pakke.

Når du griper en av disse, vil du lett legge merke til at plasten er av veldig høy kvalitet, og avslutningen på alle kanter er behagelig og konsistent. Vi ville ikke kalle disse verken hvelvede eller flate, men noe i mellom, med nok høyde til å produsere flott gli i luften, men ikke for mye til å føles klumpete i hånden.

Vekt: 173-176g

Flight*

Speed: 7Glide: 6Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!