Wilson Player fit Helsett Grafitt - MRH

  • 9 499,-

Wilson Player Fit Golfsett er det ideelle valget for golfere som ønsker et komplett og pålitelig sett designet for å forbedre spillet deres. Dette settet gir de

På lager.
Leverandør: Wilson
Del

Wilson Player Fit Golfsett er det ideelle valget for golfere som ønsker et komplett og pålitelig sett designet for å forbedre spillet deres. Dette settet gir deg muligheten til å velge mellom grafitt- og stålskaft, slik at du kan tilpasse utstyret etter dine preferanser. Med en Titanium Driver, 3-Wood, 4-Hybrid og 5-Hybrid i rustfritt stål, gir dette settet deg allsidighet og kraft fra tee til green. Settet inkluderer også 6, 7, 8 og 9-jern i rustfritt stål, samt pitching wedge, sand wedge og en putter for å sikre at du har rett kølle for enhver situasjon, enten det er lange slag mot greenen eller presise innspill og putting på greenen.

Settet leveres komplett med headcover for Driver, 3-Wood, 4-Hybrid, 5-Hybrid og putteren, slik at du kan beskytte utstyret ditt når det ikke er i bruk. Golfsettet inkluderer også en trallebag med regnhette, som gjør det enkelt å transportere golfkøllene rundt på banen. Det stilige designet og de premium materialene gir deg et profesjonelt utseende, mens det tilgivende designet gjør dette settet ideelt for både nye og erfarne golfspillere som ønsker å forbedre sitt spill. Med Wilson Player Fit Golfsett får du ikke bare en eksepsjonell golfopplevelse, men også et sett som vil hjelpe deg med å nå ditt fulle potensiale på banen. Oppgrader spillet ditt med dette førsteklasses golfsettet fra Wilson.

I pakken får du:

Club 
Driver 
#3 Fairway
#4 Hybrid
#5 Hybrid
#6 Iron 
#7 Iron 
#8 Iron 
#9 Iron
PW
SW
Putter