Wilson Prostaff JGI Junior Set Blue (11-14 År)

  • 2 799,-

Wilson Prostaff JGI  Golf Set er designet for unge golfspillere mellom 142 cm og 160 cm høye og vil hjelpe dem med å oppnå jevne slag som raskt vil forbedr

På lager.
Leverandør: Wilson
Del

Wilson Prostaff JGI  Golf Set er designet for unge golfspillere mellom 142 cm og 160 cm høye og vil hjelpe dem med å oppnå jevne slag som raskt vil forbedre spillet deres.

Wilson har valgt en konfigurasjon av golfkøller i Prostaff JGI-settet som vil hjelpe deg med å komme deg gjennom golfbanen med færrest mulig slag.

Settet inkluderer en driver, hybrid, tre jernkøller og en putter. Disse køllene leveres med matchende trekk for driver og hybrid, samt en stilig, lett Wilson-merket bærebag.

Prostaff JGI -settet er utviklet med den samme Super Game Improvement-teknologien som har gjort voksensettene så populære og enkle å slå med.

Den lette bærebaggen har et fullt justerbart, polstret stroppdesign som gir komfort under bæring og utmerket balanse. Rikelig med lommer gir deg mulighet til enkelt å bære alt du trenger for en runde golf.

Én størrelse passer ikke alle Å få tilpassede golfkøller er en svært populær trend i golfindustrien i dag. Profile JGI Junior komplett golfsett er det eneste "Custom fit in a box"-systemet i verden. Det har åtte juniorstørrelsesalternativer for å passe perfekt til nybegynnere og deres unike fysiske egenskaper.

WILSON PROFILE JUNIOR LARGE Omtrentlig aldersgruppe: 11 til 14 år Omtrentlig høyde: 142 til 160 cm Omtrentlig "fingertupp til bakken"-mål: 52 til 58 cm

SETTET INKLUDERER 9-delt komplett sett som inkluderer driver, hybrid, lang jernkølle, kort jernkølle, wedge, putter, bag og 2 headcovers

EGENSKAPER Wilsons proprietære "Custom fit in a box" ™ juniorsystem har åtte størrelsesalternativer for å passe hver junior spiller! Utviklet med Super Game Improvement-teknologi for å forbedre opplevelsen for nye juniorgolfere Vekten er plassert svært lavt i denne oversized junior driveren for å hjelpe med å få ballen opp i luften og gi bedre ballbane fra tee. Den lettslåtte hybriden har et stort treffpunkt for presise slag fra fairway og rough. To spillforbedrende jernkøller med store treffflater gir tilgivelse for svinghastigheter under utvikling. En tung wedge-såle beveger seg gjennom golfballen for å forhindre feilslag nær greenen. Den hæl/tå-vekta putteren har et siktemiddel for å fremme korrekt oppstilling mot målet. Den lette bærebaggen har justerbare polstrede stropper, mange oppbevaringslommer og et selvaktiverende stativ for juniorer som ønsker å gå banen.

Specifications:


Club LoftLieLength
Driver 15°55°40"
Hybrid 25°55°37"
#5 Iron 30°58°36"
#7 Iron36°60°35"
Wedge48°63°33" 
Putter 72°30"