Wilson Custom Fitting

Opplev den skreddersydde tilpasningen med Wilson-utstyr!

Vi tilbyr nå custom fitting av Wilson-utstyr, og vi er her for å hjelpe deg med veiledning gjennom hele prosessen. Vår tilpasningstjeneste gir deg muligheten til å få golfutstyret ditt tilpasset etter dine personlige behov og spillestil.'


Hva er custom fitting? Custom fitting er en individuell tilpasning av golfutstyr, der vi er tilgjengelige for å hjelpe deg via mail eller telefon. Vi tar hensyn til dine unike behov og preferanser og veileder deg gjennom valg av de beste kombinasjonene av kølleelementer, som inkluderer skaft, grepstørrelse, og mer.

I samarbeid med PGA trener Pål Rune Kristoffersen på Kvinesdal golfsenter kan vi nå finne ut akkurat hvilke køller som passer din spillestil aller best.

En Custom fitting time koster 600,- som blir tilbakebetalt dersom du velger å handle sett av oss i etterkant.

Har du spørsmål eller trenger veiledning, er vi alltid her for å hjelpe deg via mail på [email protected]

Time for custom fitting bestilles også gjennom vår mail adresse. Foreslå gjerne ett tidspunkt som passer deg best så skal vi prøve å tilpasse oss her dersom det er ledig.

For å komme i gang med custom fitting, kan du utforske vårt utvalg av Wilson-utstyr under her.

( Siden er under utvikling så nye tilskudd kommer fortløpende )


Ta kontroll over ditt golfspill med skreddersydd Wilson-utstyr, og opplev hvordan tilpasning kan forbedre din golfopplevelse på banen!