Custom

Golfkongen er stolt over å tilby custom fitting-tjenester for køller fra Mizuno og Wilson. Custom fitting er en prosess der golfkøllene tilpasses individuelt til spilleren, basert på ulike faktorer som svinghastighet, kroppsstørrelse og spillestil. Dette sikrer at spilleren får optimal ytelse og komfort fra køllene sine.

Når det gjelder Mizuno og Wilson, er begge disse merkene kjent for sin høye kvalitet og prestisje innen golfutstyr. Mizuno er også anerkjent for sitt håndverk og er spesielt kjent for sine smidde køller, som er populære blant seriøse golfspillere. Wilson har en lang historie med å produsere toppkvalitetskøller, og de tilbyr et bredt utvalg av modeller som passer til spillere på ulike ferdighetsnivåer.

Når det gjelder Mizuno, er Golfkongen stolte av å kunne tilby tilgang til et dedikert custom fitting-senter som ligger i Kvinesdal. Dette senteret er spesielt utstyrt med avansert teknologi og fasiliteter for å gi golfspillere en omfattende og presis tilpasningsopplevelse.

Ved å besøke Mizunos custom fitting-senter i Kvinesdal, vil du få muligheten til å jobbe sammen med PGA trener Pål-Rune Kristoffersen som er dedikert til å hjelpe deg med å finne de perfekte Mizuno-køllene for din sving og spillestil. Der bruker han avanserte analyseteknikker, som inkluderer svinganalyse, ballbanesporing og datainnsamling, for å skape en dyp forståelse av dine behov og preferanser.

Ved å dra nytte av Golfkongens samarbeid med Mizuno og deres custom fitting-senter i Kvinesdal, kan du være sikker på å få en skreddersydd opplevelse som er rettet mot å forbedre ditt golfspill og maksimere dine resultater.

Custom fitting er en investering i din golfspill, da det kan hjelpe deg med å maksimere ditt potensial og oppnå bedre resultater på banen. Ved å stole på Golfkongens ekspertise og tilbudet av custom fitting for Wilson og Mizuno køller, kan du være trygg på at du vil få tilgang til høykvalitetsutstyr som er optimalisert for dine individuelle behov.