Ascent Prodigy Disc Golf Bag

  • 499,-

BÆR OPPTIL 18+ DISKER - Prodigy Ascent kan bære opptil 18+ disker fordelt på 2 rom. Hovedrommet lagrer alle driverne og midranges, mens putterlommen øverst er d


På lager.
Leverandør: Prodigy
Del

BÆR OPPTIL 18+ DISKER - Prodigy Ascent kan bære opptil 18+ disker fordelt på 2 rom. Hovedrommet lagrer alle driverne og midranges, mens putterlommen øverst er designet for puttere eller andre disker du må gripe raskt! Med Ascent kan du være sikker på at du alltid har med deg en disk som passer enhver situasjon du befinner deg i.

HOLDERBAR OG LETT KONSTRUKSJON - Laget av 600D Cordura-stoff, er Ascent disc golf-startsettbagen designet for å vare gjennom mange runder med disc golf. Hver søm har forsterket søm for å sikre at den holder sammen når den utsettes for belastning.

PERFEKT FOR NYBEGYNNERE - Ascent er det ideelle valget for enhver discgolfer som ønsker en rimelig, men likevel høykvalitets bag som fremdeles kan romme en betydelig mengde disker. Enten du er en nybegynner som nettopp har startet, eller en erfaren proff som prøver å løpe en runde på din lokale bane, har Ascent alt du trenger i en disc golf bag.

BÆR ALT DU TRENGER PÅ BANEN - Med en holder for 36 oz vannflaske og en sidelomme kan Ascent romme alt du trenger på banen. Fest et håndkle eller en krittveske til D-ringene ved håndtaket for enkel tilgang, eller vær trygg på at avstandsmåleren din ikke faller ut av lommen.

JUSTERBARE SKULDERSTROPPER - Ascent leveres med justerbare skulderstropper, slik at du alltid kan være komfortabel på banen! Det er flott for både barn og voksne. Hver stropp er også polstret for å sikre at den ikke skjærer inn når bagen er full av disker.