Aurora Line Silent Cruiser

  • 199,-

Silent Cruiser er midrange-diskene i vår lineup med høyest hastighet. Den kombinerer enestående fart, glide og kontroll. Hvis du ønsker å øke kastelengden din i

På lager.
Leverandør: Sune Sport
Del

Silent Cruiser er midrange-diskene i vår lineup med høyest hastighet. Den kombinerer enestående fart, glide og kontroll. Hvis du ønsker å øke kastelengden din i begynnerfasen, er Silent Cruiser det perfekte valget. Den har en nøytral flyvebane med mindre fade på slutten sammenlignet med våre andre midrange-disker. Erfarne spillere vil sette pris på diskens evne til å holde seg rett, selv mot slutten av kastet. Hvis du vil oppnå maksimal lengde samtidig som du opprettholder en smal og presis linje, bør du velge Silent Cruiser.

Anbefalte bruksområder:

  • Lang midrange-disk for nyere spillere
  • Rette kast med svak fade på slutten
  • Egnet for både nye og erfarne spillere

Aurora Line-plasten gir deg enestående plastkvalitet. Den er svært slitesterk og har en flott glans takket være de fine "metal-flakes"-partiklene. Hvis du vil ha maksimal ytelse og holdbarhet året rundt, er Aurora Line det beste valget. Plasten kommer i mange forskjellige farger for å tilfredsstille ulike preferanser. Aurora Line har vanligvis en noe mer overstabil flyvebane sammenlignet med våre andre plastkvaliteter.

Flight*

Speed: 5Glide: 5Turn: 0Fade: 2,5


*Betydning av tallene. Se HER!