C-Line MD3

  • 219,-

Hvis du vil ha en disc du kan stole på når det gjelder kontroll i frisbeegolf, bør du vurdere MD3. MD3 er en rask midrange-disc som gir deg muligheten til å kasPå lager.
Leverandør: Discmania
Del

Hvis du vil ha en disc du kan stole på når det gjelder kontroll i frisbeegolf, bør du vurdere MD3. MD3 er en rask midrange-disc som gir deg muligheten til å kaste lengre og mer kontrollert enn du ville fått med en driver. MD3 holder også linjene dine godt, uansett om du kaster med hyzer- eller anhyzer-teknikk. Hvis du gir discen nok kraft, kan du også kaste den rett frem. MD3 er perfekt for lange, trange skogshull eller andre steder hvor presisjon er avgjørende.

Farge og stamp kan variere!

Anbefalte bruksområder:

  • Hyzer- og anhyzer-innspill
  • Rette kast
  • Egner seg for erfarne spillere

C-Line plast: C-Line er Discmanias mest holdbare plasttype, og denne plasten slites sakte og bevarer de opprinnelige flyegenskapene lenger. C-Line tåler mye mishandling uten å skades, så hvis du spiller på skogsbaner eller baner med mye grovt terreng, kan dette være plasttypen du er på jakt etter. C-Line er gjennomsiktig, har et godt grep og er som regel den mest stabile plasttypen fra Discmania.

Flight*

Speed: 5Glide: 5Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!