Champion Leopard

  • 199,-

Leopard fra Innova er en utmerket fairwaydriver for spillere på alle ferdighetsnivåer. Med sin utmerkede glide og stabilitet, kan denne disken brukes til langePå lager.
Leverandør: Innova
Del

Leopard fra Innova er en utmerket fairwaydriver for spillere på alle ferdighetsnivåer. Med sin utmerkede glide og stabilitet, kan denne disken brukes til lange rette kast, hyzerkast, anhyzere og rollere. For nye spillere er Leopard spesielt godt egnet for rette og lange kast, mens mer erfarne spillere kan bruke den som en turnoverdisc, finessedriver på trange fairways eller som en pålitelig roller.

Farge og stamp kan variere!

Leopard anbefales spesielt for rette kast, anhyzerkast og roller. Med en hastighet på 6, en glide på 5, en turn på -2 og en fade på 1, vil du oppleve en stabil og forutsigbar flukt. Når det gjelder plasttype, er Champion plast et populært valg for denne disctypen. Champion plast er kjent for sin høye kvalitet, holdbarhet og pålitelige ytelse. Discene i Champion plasten er vanligvis mer stabile og er ideelle for kraftkastere, og de beholder sine flygeegenskaper lengre enn andre plasttyper som DX og Pro plast. Med Leopard i Champion plast, vil du ha en disce som vil vare lenge og opprettholde sitt gode flyvemønster.

Flight*

Speed: 6Glide: 5Turn: -2Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!