Champion Thunderbird

  • 199,-

Thunderbird er en av Innova sine mest allsidige fairwaydrivere. Den er utviklet med inspirasjon fra to av Innova sine populære modeller, Teebird og Valkyrie. ThPå lager.
Leverandør: Innova
Del

Thunderbird er en av Innova sine mest allsidige fairwaydrivere. Den er utviklet med inspirasjon fra to av Innova sine populære modeller, Teebird og Valkyrie. Thunderbird kombinerer stabiliteten til Teebird med lengden til Valkyrie, noe som gjør at man har god lengde uten å måtte gi avkall på kontrollen.

Farge og stamp kan variere!

Thunderbird er en pålitelig disc for nøyaktige fairwaykast og er ideell for å kontrollere hyzerkast og plaseringskast. Den har en utmerket glide og en stabil flyprofil som gjør det mulig å kaste lange avstander med presisjon og kontroll.

Thunderbird er også populær blant spillere som liker å kaste forehand, og den er en favoritt blant mange proffer. I tillegg er Thunderbird en utmerket disc for å kaste i vinden, og den vil hjelpe deg med å oppnå lange og kontrollerte kast selv i krevende værforhold.

Anbefalt bruksområde for Thunderbird inkluderer nøyaktige fairwaykast, kontrollerte hyzerkast og plaseringskast. Thunderbird har følgende flight rating: Speed 9, Glide 5, Turn 0 og Fade 2.

Thunderbird er tilgjengelig i Champion plast, som er en av Innova sine høykvalitets plasttyper. Discene i Champion plasten er mer stabile enn de i DX og Pro plast, og beholder sine flygeegenskaper lengre. Champion plast gir også en utmerket holdbarhet og pålitelig ytelse, og er et godt valg for kraftkastere som vil ha en disc som tåler hard bruk over tid.

Flight*

Speed: 9Glide: 5Turn: 0Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!