Cosmic Fury 2 - Kyle Klein Signature Series Metal Flake Lumen Neo Logic

  • 379,-

Kyle Klein’s ikoniske signatur-Logic er tilbake med Cosmic Fury 2, nå tilgjengelig i en fantastisk Metal Flake Lumen blanding. Disse Logics er ganske flate med

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Discmania
Del

Kyle Klein’s ikoniske signatur-Logic er tilbake med Cosmic Fury 2, nå tilgjengelig i en fantastisk Metal Flake Lumen blanding. Disse Logics er ganske flate med en liten helling til profilen, mens Neo-blandingen gjør den litt mer myk sammenlignet med den første Cosmic Fury serien.

Her er hva Kyle har å si om denne nyeste versjonen:

"They’re a true point and shoot putter, with tons of glide, and there’s no nose-angle sensitivity either. They’re straighter than the CF1, and it’s a slightly shallower feel than the CF1, with a flat top and low shoulder."

Logic har et lavprofil ergonomisk grep designet for å passe forskjellige preferanser når det gjelder håndfølelse. Den lett avrundede formen vil føles veldig komfortabel i hånden og slippe løs hver gang. Spillere som synes P2 eller Link er litt for dype, vil sikkert sette pris på hvor enkelt en Logic er å gripe og kontrollere. Målet vårt var å skape noe som er veldig responsivt for mindre justeringer for alle typer kast og som ikke vil straffe deg hvis du overkorrigerer for mye.

Som en putter som flyr rettere sammenlignet med Link, tillater dette beadless designet like mye gli, men vil tilby en enklere bane for hvilken som helst spiller på hvilken som helst linje du ønsker å kaste den på. Selv om den er designet som en putt- og tilnærmingsskive, vil mange spillere også nå for denne fra tee. Disse versjonene i Lumen-plast vil fortsatt fly like rett som du håper en Logic ville, men bare med en liten mer stabilitet og selvfølgelig mye mer holdbarhet enn Exo-plast.

Pro tips: Disse diskene er laget med både Metal Flakes og Neo Lumen-plast og er ganske flate, noe som gir en enda lavere profilfølelse i hånden. Motstandsdyktig mot vridning? Absolutt. Beste premiumversjonen av Logic som er produsert, uten tvil.

Ved å kjøpe denne Signature Series-utgivelsen, støtter du direkte Kyle Klein på turné!

Flight*

Speed: 3Glide: 3Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!