Crystal Glow Line Apollo

  • 229,-

Apollo representerer stolt Norges første diskprodusent, og denne raske og kontrollerbare midrangetisken er et eksepsjonelt allsidig verktøy for disc golf-entusi

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Alfa Disc
Del

Apollo representerer stolt Norges første diskprodusent, og denne raske og kontrollerbare midrangetisken er et eksepsjonelt allsidig verktøy for disc golf-entusiaster. Med et lavt grep passer Apollo komfortabelt i hendene til de fleste spillere og tilbyr en imponerende flyvning.

Denne disken vil holde en jevn og rett linje gjennom hele flyvningen, og den begynner å gradvis fade ut mot slutten av banen. Apollo er også like effektiv som en forehand-disk som en backhand-disk, noe som gjør den til et utmerket valg for spillere med forskjellige kasteteknikker.

Apollo er ideell for en rekke bruksområder, inkludert kontrollerte innspill, lange rette kast og forehand-kast. Med en Flight Rating som lyder Speed: 5, Glide: 5, Turn: -1, Fade: 2, gir Apollo deg den presisjonen og påliteligheten du trenger på banen.


Opto Line plasten, som brukes til å produsere Jade, er kjent for sin ekstreme holdbarhet og er tilgjengelig i flere gjennomsiktige farger. Denne plastblandingen er spesialdesignet for å tåle selv de tøffeste forholdene, slik at du kan stole på Jade uansett hvor utfordrende banen måtte være.

Flight*

Speed: 5Glide: 5Turn: -1Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!