Crystal Line Cosmic

  • 199,-

Cosmic er den andre disken i rekken av norsk-produserte disker fra Alfa Discs. Denne fairway-driveren imponerer med sin naturlig overstabile flyvebane, som gir


På lager.
Leverandør: Alfa Disc
Del

Cosmic er den andre disken i rekken av norsk-produserte disker fra Alfa Discs. Denne fairway-driveren imponerer med sin naturlig overstabile flyvebane, som gir deg presisjon og pålitelighet selv i vindfulle forhold. Cosmic har også en unik egenskap: den er både fremover-flytende og overstabil samtidig. Dette betyr at den ikke bare gir deg ekstra lengde, men også leverer forutsigbare flyveegenskaper. Cosmic har et komfortabelt grep som passer alle hender.

Egnet bruksområde:

  • Hyzer-kast
  • Forehand-kast
  • Motvind-kast

Cosmic er tilgjengelig i Crystal-plasten fra Alfa Discs. Denne høykvalitets-plasten gir et solid og sikkert grep samtidig som den tåler intens bruk og slitasje over tid. Crystal-plasten bevares stabiliteten sin og holder seg trofast til linjene sine gjennom mange kast. Den stivere og gjennomsiktige Crystal-plasten har også et klebrig grep som sikrer pålitelighet, spesielt under varmere forhold. Med Cosmic i Crystal-plasten kan du forvente enestående ytelse og pålitelighet som hjelper deg å nå nye høyder i ditt disk-golfspill.

Flight*

Speed: 8Glide: 6Turn: 0Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!