Crystal Line Apollo

  • 199,-

Apollo er verdens første norsk-produserte disk og representerer en ny æra innen diskproduksjon. Denne raske og kontrollerbare midrange-disk har et bredt bruksom


På lager.
Leverandør: Alfa Disc
Del

Apollo er verdens første norsk-produserte disk og representerer en ny æra innen diskproduksjon. Denne raske og kontrollerbare midrange-disk har et bredt bruksområde og vil imponere spillere med sin allsidighet. Apollo har et lavt grep som passer komfortabelt i de fleste hender. Den holder en rett linje gjennom flyvebanen, noe som gjør den egnet for spillere på ulike ferdighetsnivåer, før den rolig begynner å fade ut mot slutten.

Apollo fungerer like bra som en forehand-disk som en backhand-disk, og gir deg muligheten til å utforske ulike kasteteknikker og strategier.

Anbefalt bruksområde:

  • Kontrollerte innspill
  • Rette kast
  • Forehand-kast

Apollo er tilgjengelig i Crystal-plasten fra Alfa Discs. Denne høykvalitets-plasten gir et solid og sikkert grep samtidig som den tåler intens bruk og slitasje over tid. Crystal-plasten beholder sin stabilitet og er trofast mot linjene sine gjennom mange kast. Den stivere og gjennomsiktige Crystal-plasten gir også et klebrig grep som sikrer pålitelighet, spesielt under varmere forhold. Med Apollo i Crystal-plasten kan du forvente enestående ytelse og pålitelighet som vil hjelpe deg å nå nye høyder i ditt disk-golfspill.

Flight*

Speed: 5Glide: 5Turn: -1Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!