Discmania Soft Neo Spore

  • 249,-

Spore er et morsomt og flytende alternativ tilgjengelig i Evolution-serien. Dette er et fantastisk verktøy for oppvarming før en runde, å nyte en runde med fang


På lager.
Leverandør: Discmania
Del

Spore er et morsomt og flytende alternativ tilgjengelig i Evolution-serien. Dette er et fantastisk verktøy for oppvarming før en runde, å nyte en runde med fangespill med venner, eller jevne approachkast eller korte drivere på banen. Denne disken kan sammenlignes med en putter i forhold til hastighet, men er dypere og vil fly mye rettere med mindre innsats.

Spore ble først introdusert som belønningsdisk for Mystery Boxes i vinteren 2023. Designet med moro i tankene, er denne fantasifulle disken godt egnet for mange situasjoner på og utenfor banen. Det har blitt sagt av mange at å leke fangespill før en runde er en av de beste måtene å finjustere kastet ditt på før runden begynner. En Soft Neo Spore vil gi deg evnen til å kaste de kastene du trenger og fange den komfortabelt ved retur. Flott for jevne tekniske approachkast, moro før arrangementet, og også med venner ute i parken.

Om Soft Neo-plast: Soft Neo er betydelig mykere og mer fleksibel enn tradisjonell Neo-plast. Grepet og utseendet på plasten er av samme høye kvalitet du forventer, men den mer gummiaktige sammensetningen av Soft Neo gjør at du kan fange disken enkelt og den vil ikke hoppe så langt når den lander ved målet ditt.

Flight*

Speed: 1Glide: 7Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!