Dragon Line Gui

  • 199,-

Dragon Line GUI er en pålitelig overstabil putter fra Yikun som er designet for å gi deg maksimal kontroll og presisjon. Med sin dype rim og unike "greps-plate"

På lager.
Leverandør: Yikun
Del

Dragon Line GUI er en pålitelig overstabil putter fra Yikun som er designet for å gi deg maksimal kontroll og presisjon. Med sin dype rim og unike "greps-plate" på undersiden, gir denne putteren deg muligheten til å velge mellom to ulike grep og finne den beste passformen for din kasteteknikk.

Dragon Line GUI er allsidig og passer for spillere på alle nivåer. Den er spesielt egnet for putting, hvor den stabile flyvebanen og pålitelige fade kommer til sin rett. Uansett om du foretrekker en rett putt eller en hyzer-kast, vil Dragon Line GUI hjelpe deg med å oppnå konsistente og nøyaktige resultater.

Med en Speed-rating på 2 og Glide-rating på 3, er Dragon Line GUI en putter som er enkel å kontrollere og gir deg god avstand på kastene. Den stabile flyvebanen og moderate fade gjør den også velegnet for ulike typer kast og innspill, slik at du kan stole på denne discen i ulike situasjoner på banen.

Dragon Line-plasten som brukes i produksjonen av GUI er en av Yikun's Premium plasttyper. Denne plasten har langvarig holdbarhet og gir et godt grep. Dragon Line plasten slites inn sakte og forutsigbart, og discen vil beholde sine flyveegenskaper over tid. Dette gjør den til et utmerket valg for spillere som ønsker både et solid grep og en slitesterk plast.

Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren spiller, vil Dragon Line GUI være en pålitelig overstabil putter som du kan stole på. Den gir deg muligheten til å forbedre putting-ferdighetene dine og oppnå presisjon på banen.

Flight*

Speed: 2Glide: 3Turn: 0Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!