Dragon Line YAN

  • 199,-

Dragon Line YAN er midrange-dreamen for alle som ønsker en rettflyvende disk med imponerende glide. Den er spesielt designet for nybegynnere og spillere som set

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Yikun
Del

Dragon Line YAN er midrange-dreamen for alle som ønsker en rettflyvende disk med imponerende glide. Den er spesielt designet for nybegynnere og spillere som setter pris på enkel kontroll.

Denne diskens allsidighet er bemerkelsesverdig, og den kan brukes for alt fra putter og innspill til drivkast. Uansett hva situasjonen krever, vil Dragon Line YAN levere.

Med en flight rating som Speed 3, Glide 6, Turn 0 og Fade 0, er denne disken i stand til å holde linjen sin uten uventede svinger. Dette gjør den til et pålitelig valg for spillere på alle nivåer.

Dragon-plasten fra Yikun er kjent for å være i premiumklassen, og den har en utmerket balanse mellom grep og slitestyrke. Denne plasten gir deg muligheten til å nyte godt av langvarig ytelse uten å måtte bekymre deg for rask slitasje.

Enten du er en nybegynner som søker etter pålitelig ytelse eller en mer erfaren spiller som ønsker en allsidig midrange, vil Dragon Line YAN være et verdifullt tilskudd til din diskkolleksjon. Opplev denne diskens glatte flyt på banen og oppnå nøyaktighet og distanse med stil.


Flight*

Speed: 3Glide: 6Turn: 0Fade: 0


*Betydning av tallene. Se HER!