ESP Avenger SS assortert farge

  • 239,-

ESP Avenger SS fra Discraft - en allsidig driver som vil ta kastene dine til nye lengder uten å miste kontrollen. Avenger SS er det perfekte valget for spillere

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

ESP Avenger SS fra Discraft - en allsidig driver som vil ta kastene dine til nye lengder uten å miste kontrollen. Avenger SS er det perfekte valget for spillere som ønsker ekstra lengde uten å ofre presisjonen. Med sin lettflytende og understabile flyvebane gir Avenger SS deg muligheten til å kaste langt og oppnå imponerende resultater. Denne discen vil være en pålitelig følgesvenn både for erfarne spillere som ønsker lange anhyzere eller rollere, samt for spillere som ønsker å utforske ekstra lengde i kastene sine.

Med Avenger SS kan du forvente kraftige kast og en jevn flyvning. Den understabile karakteren gir deg ekstra lengde og lar deg oppnå imponerende avstander. Samtidig beholder discen kontrollen og stabiliteten som er avgjørende for nøyaktige kast. Uansett om du ønsker å kaste lange anhyzere eller utføre presise rollere, vil Avenger SS være den perfekte følgesvennen på banen.

Når det gjelder plasten, er ESP-plasten til Discraft et ideelt valg. Den gir et solid grep og langvarig holdbarhet. ESP-plasten er kjent for sin slitestyrke, og den beholder sine egenskaper over tid, slik at du kan stole på at Avenger SS fortsetter å yte optimalt. I tillegg til holdbarheten gir ESP-plasten en mykere og mer fleksibel følelse, noe som gjør det enklere å kontrollere discen og tilpasse kasteteknikken etter behov.

Opplev den imponerende lengden og allsidigheten til ESP Avenger SS fra Discraft. Velg GolfKongen.no som din pålitelige kilde til disc golf-utstyr, og ta din kasting til nye høyder med denne allsidige driveren.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 10Glide: 5Turn: -3Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!