ESP Undertaker assortert farge

  • 249,-

Undertaker er en imponerende fairwaydriver fra Discraft som vil gi deg den perfekte balansen mellom avstand og kontroll. Denne ettertraktede disken har en pålit

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Undertaker er en imponerende fairwaydriver fra Discraft som vil gi deg den perfekte balansen mellom avstand og kontroll. Denne ettertraktede disken har en pålitelig stabilitet og en flyvebane som er etterspurt av både erfarne spillere og nybegynnere.


Discraft's Undertaker er designet for å levere presise kast med en optimal kombinasjon av fart og glid. Med sin pålitelige stabilitet kan du stole på Undertaker for å utføre kast med nøyaktighet og kontroll. Enten du trenger en disc for å nå lange avstander eller ønsker å kaste presist mellom hindringer, vil Undertaker være din pålitelige partner på banen.

Når det gjelder plasten, er ESP-plasten til Discraft et ideelt valg. Den gir et solid grep og langvarig holdbarhet. ESP-plasten er kjent for sin slitestyrke, og den beholder sine egenskaper over tid, slik at du kan stole på at Avenger SS fortsetter å yte optimalt. I tillegg til holdbarheten gir ESP-plasten en mykere og mer fleksibel følelse, noe som gjør det enklere å kontrollere discen og tilpasse kasteteknikken etter behov.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 9Glide: 5Turn: -1Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!