Glacier Line Silent Cruiser

  • 199,-

Silent Cruiser er en utrolig rask midrange-disk i vårt sortiment. Den har en enestående kombinasjon av fart, gli og kontroll. Hvis du ønsker å øke lengden på ka


På lager.
Leverandør: Sune Sport
Del

Silent Cruiser er en utrolig rask midrange-disk i vårt sortiment. Den har en enestående kombinasjon av fart, gli og kontroll. Hvis du ønsker å øke lengden på kastene dine i begynnelsen, er Silent Cruiser et godt valg. Den har en nøytral flyvebane med mindre fade på slutten sammenlignet med våre andre midrange-disker. Erfarne spillere vil sette pris på diskens evne til å holde seg rett, selv på slutten av flyvebanen. Hvis du vil oppnå imponerende avstand samtidig som du bevarer en smal og presis linje, er Silent Cruiser disken for deg.

Anbefalt bruksområde:

  • Lang midrange for nyere spillere
  • Rette kast med en mild fade på slutten
  • Egnet for både nye og erfarne spillere

Om Glacier-plasten: Glacier Line er vår gjennomsiktige og høykvalitetsplast. Den slites saktere enn andre plasttyper, noe som gjør at flyveegenskapene bevares over lang tid. Plasten gir deg et fast og sikkert grep med akkurat nok fleksibilitet, samt enestående klebrighet og tekstur. Hvis du ønsker en plast som beholder formen sin godt, runde etter runde, er Glacier et utmerket valg.

Flight*

Speed: 5Glide: 5Turn: 0Fade: 2,5


*Betydning av tallene. Se HER!