Hex Neutron Assortert farge

  • 249,-

Hex fra Axiom har en fortryllende rett flyvebane og er en av de diskene som flyr rett og fint ved forskjellige hastigheter. Denne disken vil finne sin plass i a

På lager.
Leverandør: MVP
Del

Hex fra Axiom har en fortryllende rett flyvebane og er en av de diskene som flyr rett og fint ved forskjellige hastigheter. Denne disken vil finne sin plass i alles bag som en allsidig og pålitelig rett midrange. Ved høye kastehastigheter vil Hex produsere noe understabile linjer fra flate kast, men med en fade på 1 holder den seg stabil og unngår å turne. For lavere kastehastigheter har Hex nok turn til å forme linjer med letthet. Enten du søker kontroll i skogen eller bare en allsidig linjeformer, er Hex midrange-disken for deg. Disken leveres i tilfeldig farge.


Neutron Plast: Neutron-plasten er MVP-familiens fremste premiumvalg, kjent for sin eksepsjonelle slitestyrke og langvarige ytelse. Denne plasttypen tilbyr en pålitelig og robust konstruksjon, som ligner på den velkjente Star-plasten fra Innova, og sikrer at disken holder seg sterk gjennom utallige kast.


Assortert farge

Flight*

Speed: 5Glide: 5Turn: -1Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!