Guru Icicle Disc Golf Starter Set

  • 179,-

Icicle Disc Golf Starter Set er et rimelig startsett som vil forberede deg for din første runde med diskgolf. Settet inneholder tre disker, alle spesielt design

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Guru
Del

Icicle Disc Golf Starter Set er et rimelig startsett som vil forberede deg for din første runde med diskgolf. Settet inneholder tre disker, alle spesielt designet av profesjonelle spillere for å gi deg nøyaktighet og kasteegenskaper helt fra starten av.

Alle diskene er lettkastelige og gir en god følelse av mestring fra første kast. Settet passer like godt for barn og unge som det gjør for resten av familien.

Settet inkluderer:

  • White Raven (7/6/-3/1): Fairway Driver med en fantastisk glide som gir deg god lengde når det trengs. For nye spillere vil denne disken være veldig pålitelig når det gjelder kastvinkelen, og det vil være enkelt å få den til å gå i ønsket retning.

  • Conquest (5/4/-2/1): Midrange med enormt lengdepotensial. Med sin spesielt utformede lave profil er det enkelt å få et godt grep på denne disken, og den fungerer utmerket for både backhand og forehand-kast.

  • Lockdown (3/3/0/2): Putter med mange bruksområder. Lockdown tåler all kraft du kan gi den og gir samtidig svært nøyaktige kast. Det er en svært gripevennlig putter som passer godt for en rekke ulike håndstørrelser. Lockdown er raskere enn vanlige puttere på markedet og vil gi deg maksimal lengde på puttekastene dine hvis du ønsker det, samtidig som den gir god stabilitet i vinden.

Om ICICLE-plasten: Icicle er en gripevennlig og rimelig plastkvalitet utviklet for norske forhold. Icicle har en god kombinasjon av tekstur og klebrighet, noe som gjør den ideell å bruke både om sommeren og vinteren. Icicle vil også bli slitt inn over tid, noe som gir deg et bredt spekter av bruksområder og kasteegenskaper.

Fairway Driver

Speed: 7Glide: 6Turn: -3Fade: 1


Midrange

Speed: 5Glide: 4Turn: -2Fade: 1


Putter

Speed: 3Glide: 3Turn: 0Fade: 2

*Betydning av tallene. Se HER!