Moonshine Fuse

  • 279,-

Fuse er en unik skapelse i seg selv. Dette fantastiske diskgolfproduktet ble utviklet i samarbeid med Jesper Lundmark, en tidligere profesjonell discgolfer med

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Latitude64
Del

Fuse er en unik skapelse i seg selv. Dette fantastiske diskgolfproduktet ble utviklet i samarbeid med Jesper Lundmark, en tidligere profesjonell discgolfer med en lidenskap for å skape den perfekte midrange-disk.

Målet med Fuse var intenst: Å skape en midrange-disk som kunne holde enhver linje med minimal fade. Latitude 64 satte seg ambisiøse mål, og med Fuse, oppnådde de dem fullt ut. Når du kaster Fuse opp mot 100 meter, vil den utføre en rolig turn og gli inn i en anhyzer-vinkel. Men her kommer det spennende: Når du forventer at den skal fade tilbake, vil Fuse fortsatt opprettholde den samme vinkelen, og gi deg en forutsigbar flyging som du kan stole på.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved Fuse er dens allsidighet. Den er ideell for spillere på alle ferdighetsnivåer, inkludert nybegynnere. Når du lærer deg å kaste Fuse, åpner du opp muligheten til å mestre hele spekteret av kasteteknikker.

Farge og stamp kan variere!

Opto Line plasten som Fuse er laget av, er et imponerende materiale. Denne plastblandingen er blant de mest holdbare på markedet og er tilgjengelig i en rekke gjennomsiktige farger. Opto Line plasten har blitt nøye utviklet for å tåle ekstreme forhold, og den gir ekstra holdbarhet til Fuse, slik at du kan stole på den i alle spillforhold.

Flight*

Speed: 5Glide: 6Turn: -2Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!