Phoenix SHU

  • 199,-

Phoenix Line SHU er den perfekte understabile midrange-disk for alle som ønsker enkel kontroll og presisjon i diskreturen. Enten du er nybegynner eller en erfar

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Yikun
Del

Phoenix Line SHU er den perfekte understabile midrange-disk for alle som ønsker enkel kontroll og presisjon i diskreturen. Enten du er nybegynner eller en erfaren spiller som foretrekker turnover-kast, vil denne disken oppfylle dine forventninger på banen.

Denne diskens allsidighet gjør den til et ideelt valg for spillere som ønsker å mestre presise kast og oppnå kontroll i diskens flyvebane.

Med en flight rating på Speed 4, Glide 5, Turn -2 og Fade 1, er Phoenix Line SHU designet for å gi deg en jevn og kontrollert kurve som passer perfekt for turnover-kast og nøyaktige kast.

Phoenix-plasten fra Yikun er kjent for sin hardhet og slitestyrke. Denne gjennomsiktige plasten er ikke bare vakker å se på, den tåler også mye slitasje. Sammenlignbar med Active Premium-plasten fra Discmania, gir Phoenix-plasten deg den pålitelige ytelsen du trenger for å mestre diskreturen.

Uansett om du søker presise kast eller ønsker å beherske turnover-teknikken, vil Phoenix Line SHU hjelpe deg med å oppnå dine mål på banen. Legg denne disken til din diskkolleksjon og opplev en ny nivå av kontroll og nøyaktighet i spillet ditt.


Flight*

Speed: 4Glide: 5Turn: -2Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!