Phoenix XING

  • 199,-

Phoenix Line Xing er en allsidig putter som passer perfekt for spillere på alle nivåer. Med sin evne til å fly rett og forutsigbart, gir denne putteren deg den

På lager.
Leverandør: Yikun
Del

Phoenix Line Xing er en allsidig putter som passer perfekt for spillere på alle nivåer. Med sin evne til å fly rett og forutsigbart, gir denne putteren deg den presisjonen du trenger for korte og mellomlange kast, samt for nøyaktige innspill og putting.

Uansett om du er en nybegynner som ønsker å forbedre putting-ferdighetene dine eller en mer erfaren spiller som trenger pålitelighet i nærkurvet, vil Phoenix Line Xing være en pålitelig følgesvenn på banen.

Med en flight rating på Speed 2, Glide 4, Turn 0 og Fade 1, kan du stole på at denne putteren vil gi deg en jevn og forutsigbar flyvebane, og den vil avslutte svevet med en kontrollert fade mot slutten.

Phoenix-plasten fra Yikun er kjent for sin hardhet og slitestyrke. Den gjennomsiktige plasten gir putteren et attraktivt utseende samtidig som den tåler tøffe forhold på banen. Denne plasten sammenlignes ofte med Active Premium-plasten fra Discmania, og den gir deg den pålitelige ytelsen du trenger for å mestre kastene dine.

Uansett om du trenger presise innspill, kaste kort og mellomlangt, eller forbedre putting-ferdighetene dine, vil Phoenix Line Xing være den perfekte putteren for å hjelpe deg med å nå dine mål på banen. Legg den til i diskkolleksjonen din og opplev presisjonens kraft.


Flight*

Speed: 2Glide: 4Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!