ACE Line M Model S DuraFlex

  • 159,-

Alle trenger en pålitelig arbeidshest i skogen, og M Model S er akkurat det. Den har en nøytral til svakt overstabil flygning med lite sving og en lett fade for

På lager.
Leverandør: Prodigy
Del

Alle trenger en pålitelig arbeidshest i skogen, og M Model S er akkurat det. Den har en nøytral til svakt overstabil flygning med lite sving og en lett fade for å hjelpe spillere med å kaste ulike kastformer ved å endre utgangsvinkelen. Når du er i tvil, vil dette være en disk du griper tak i takket være dens allsidighet, rette flygning og myke avslutning.

Spillere vil kunne manøvrere gjennom trange fairways eller kaste lengre innspill med selvtillit. Jobb med den i alle vinkler for å treffe den perfekte linjen. Med en litt større diameter enn drivere er M Model-discene designet for kontroll og gir et flott verktøy for spillere å lære ulike diskflygninger både på utkast og innspill.

God premiumplast er holdbar nok til å tåle tidens tann og værforholdene, samtidig som den gir utmerket grep. Vi har truffet på alle disse punktene med vår DuraFlex-blanding som fortsatt vil føles behagelig og grippy, enten det er den første flygningen eller lenge etter at disken har blitt gradvis innspilt.

Farge på stempelet kan variere. Skyggen av diskens farge kan variere.

Vekt: 180g

Flight*

Speed: 6Glide: 4Turn: 0Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!