Royal Grand Trust

  • 249,-

Grand Royal Trust er en svært etterlengtet tillegg til Latitude's lineup, og den er allerede blitt en favoritt for mange disc golfere. Discen har en utrolig holPå lager.
Leverandør: Latitude64
Del

Grand Royal Trust er en svært etterlengtet tillegg til Latitude's lineup, og den er allerede blitt en favoritt for mange disc golfere. Discen har en utrolig holdbarhet takket være den premium Grand plasten som den er laget av, som er kjent for å tåle mye slitasje og beholde sine egenskaper over tid.

Med en flight rating på 5-5-0-2 er Trust en allsidig disc som kan brukes til en rekke forskjellige kast. Den har tilstrekkelig stabilitet til å tåle kraftige kast, men vil fortsatt holde en rett linje hvis du kaster den med riktig hastighet. Discen har også ingen bead, noe som gjør den til en god allrounder for både backhand og forhand.

En annen unik egenskap ved Trust er NextEdge-teknologien som brukes på discens rim. Dette gir en silkemyk avslutning uten skarpe kanter, noe som gjør at discen føles behagelig i hånden og gir deg et godt grep. Uansett om du spiller i sol, regn eller snø, vil Grand-plasten gi deg et solid grep og sikre at du kan stole på discen din under alle forhold.

Alt i alt er Grand Royal Trust en imponerende disc som passer godt for spillere på alle ferdighetsnivåer. Enten du er nybegynner eller erfaren, vil denne discen gi deg en pålitelig og allsidig opplevelse på banen.

Flight*

Speed: 5Glide: 5Turn: 0Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!