S-line P2

  • 239,-

P2 er nok den mest ikoniske disken i vår rekke. Den har vært gullstandarden blant puttere siden den ble introdusert i 2007.Den vanlige S-line P2 har den samme r


På lager.
Leverandør: Discmania
Del

P2 er nok den mest ikoniske disken i vår rekke. Den har vært gullstandarden blant puttere siden den ble introdusert i 2007.

Den vanlige S-line P2 har den samme rette til stabil flyturen som gjorde den til en av de mest populære diskene i verden. Dens egenskaper gjør den også utmerket som en kastende putter. Du kan stole på at den finner veien rett mot målet med en pålitelig fade under alle forhold.

S-Line er vår høyeste kvalitets premiumplastblanding. Den har overlegen grep og følelse - akkurat riktig mengde stivhet og fleksibilitet - uten å gå på akkord med holdbarheten.

S-Line P2 har en høyere toleranse for daglig slitasje og tåler mer belastning på banen, og er generelt litt mer overstabil eller motstandskraftig mot dreining sammenlignet med D-Line motstykkene, noe som gjør den til et utmerket valg for kast av puttere fra utkastet eller til greenen. Vår S-Line-plast har en strålende halvblank finish og et klissete grep som holder skuddene dine på sporet hver gang du legger dem ut.

Flight*

Speed: 2Glide: 3Turn: 0Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!