Special Edition Golden Swirl S-Line FD3 (10 Års jubileum)

  • 279,-

10 år med Discmania USA! Discmania ble etablert som et merke tilbake i 2006, og senere introdusert med sin første amerikanske lokasjon i California helt tilbake

På lager.
Leverandør: Discmania
Del

10 år med Discmania USA! Discmania ble etablert som et merke tilbake i 2006, og senere introdusert med sin første amerikanske lokasjon i California helt tilbake til 2014. Siden den gang har merket og selskapet vokst enormt, og vår evne til å vokse sporten og fornye spillet er større enn noensinne. Vi har fått fans fra hele verden og har gledet oss over hvert steg på veien med å bli bedre kjent med hver og en av dere. For å feire denne anledningen har vi skapt en ekstremt spesiell versjon av FD3 i en Golden Swirl-form, den første i sitt slag.

Pro tip: Er det flere 10 års jubileumsdisser i prognosen? Kanskje du vil kunne samle dem alle!

FD3 er vår sanne arbeidshest på fairwayen. Med lav profil, stump nese og konkav indre kant, er dette disken som får ting gjort. Den kan stole på å takle store mengder vind, forehand-kast, tommelkast og spenstige backhand-kast fra selv de sterkeste armene. Hver spiller trenger en av disse i bagen for sin rene pålitelighet og holdbarhet.

Denne spesielle batchen vil fly litt mer overstabil enn den vanlige versjonen av S-Line, men betydelig rettere enn European Open Metal flake run i 2022 og fargeglødene også. Kort sagt, vi tror du vil være ekstremt fornøyd med hvordan disse skinnende skjønnhetene vil prestere for deg på banen. Beste FD3-serie med nye Originals? Vi lar deg bestemme.

God for: Kraftige hyzer-kast (backhand/forehand), brukskast, ensomme ulevinde, og overhåndskast som tommelkast eller tomahawks. Eller den berømte håndgranaten du ser alle kaste om dagen.

Flight*

Speed: 9Glide: 4Turn: 0Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!