Tiger Line Kui

  • 129,-

Tiger Line Kui er en pålitelig og allsidig midrange-disc fra Yikun, som er designet for presisjon og komfortabelt grep. Uansett hvilken type spiller du er, vil


På lager.
Leverandør: Yikun
Del

Tiger Line Kui er en pålitelig og allsidig midrange-disc fra Yikun, som er designet for presisjon og komfortabelt grep. Uansett hvilken type spiller du er, vil Kui være en pålitelig disc som kan hjelpe deg med å oppnå nøyaktige kast på banen.

Med en Speed-rating på 5 og Glide-rating på 5, gir Tiger Line Kui deg en fin kombinasjon av kastelengde og flyt. Den stabile flyvebanen og moderate fade gjør den ideell for ulike kast, enten det er kontrollerte rette kast eller kast med fade. Uansett hvilken kasteteknikk du foretrekker, vil Kui kunne tilpasse seg og gi deg nøyaktige og presise resultater.

Tiger Line-plasten som brukes i produksjonen av Kui er rimelig, samtidig som den gir et godt grep. Denne plasten tåler godt ulike værforhold, noe som gjør Kui egnet for å bruke både i solskinn og regn. Sammenlignet med den kjente Active-serien fra Discmania, tilbyr Tiger Line-plasten en lignende kvalitet og følelse.

Uansett om du er en nybegynner eller en erfaren spiller, vil Tiger Line Kui være en pålitelig midrange-disc som kan hjelpe deg med å oppnå presisjon og kontroll på banen. Takket være sin presise flyvebane og komfortable grep, vil Kui være en verdifull tillegg til din discgolf-kolleksjon.

Flight*

Speed: 5Glide: 5Turn: 0Fade: 2,5


*Betydning av tallene. Se HER!