Vortex Line Flow Motion

  • 129,-

Flow Motion er en ekstremt allsidig putter med et bredt spekter av bruksområder. Selv helt ferske spillere vil kunne kontrollere den godt uten at den svinger fo


På lager.
Leverandør: Sune Sport
Del

Flow Motion er en ekstremt allsidig putter med et bredt spekter av bruksområder. Selv helt ferske spillere vil kunne kontrollere den godt uten at den svinger for mye til den ene eller andre siden. Med andre ord er den en perfekt disk for laser-rette kast som krever presis lengde. Flow Motion tåler kraft veldig bra, slik at mer erfarne spillere også kan oppnå super-rette kast med denne disken. Den er en av våre mest pålitelige disker. Kast den på en linje, og den vil holde seg på linjen til den mister spinn og faller til bakken.

Anbefalte bruksområder:

  • Kontrollerte innspill
  • Rette drives med putter
  • Som putte-putter når du er nærme kurven

Vortex Line-plast: Vortex Line er en høykvalitetsplast innenfor vår baseplast-kategori. Baseplasten har en matt, gummiaktig tekstur, men med en hardere fleksibilitet. Dette gjør Vortex til en ideell plast for puttere som brukes til putting for å oppnå maksimal kontakt med disken. Vortex-sp plasten spilles også enklere inn for å oppnå et bredt spekter av flyveegenskaper, samt et sikkert grep i alle slags værforhold.

Flight*

Speed: 2Glide: 3Turn: 0Fade: 2


*Betydning av tallene. Se HER!