Z Buzzz assortert farge

  • 219,-

Opplev Magien til Z Buzzz - Discrafts Ikoniske Midrange-Disc!Z Buzzz fra Discraft har etablert seg som en ikonisk midrange-disc som har blitt en favoritt blant

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Opplev Magien til Z Buzzz - Discrafts Ikoniske Midrange-Disc!

Z Buzzz fra Discraft har etablert seg som en ikonisk midrange-disc som har blitt en favoritt blant disc golf-spillere over hele verden. Denne allsidige discen tilbyr presis kontroll og er ideell for både nybegynnere og erfarne spillere. Med sin evne til å følge en rett flightrute og en lett fade på slutten, er Z Buzzz den perfekte følgesvennen for presisjonsspill på mellomdistanse. Uansett om du trenger en pålitelig disc for rette kast, hyzer-flipper eller tekniske linjer, vil Z Buzzz alltid stå ved din side og gi deg selvtillit på banen.

Z-plasten til Discraft er et førsteklasses valg for disc golf-entusiaster som setter pris på et solid grep og langvarig holdbarhet. Denne plasttypen sikrer at Z Buzzz vil gi deg en trygg følelse i hånden, samtidig som det tåler mange runder med intensiv bruk uten å miste sin opprinnelige form.

Utforsk magien og kraften i Z Buzzz på vår nettside. Enten du er en nybegynner som ønsker å forbedre ferdighetene dine eller en erfaren spiller som søker en pålitelig allrounder, vil Z Buzzz ta ditt disc golfspill til nye høyder av presisjon og glede. Oppdag hvorfor denne discen har blitt en favoritt blant golfentusiaster verden over, og bli en del av Z Buzzz-fellesskapet i dag!

Velg Discrafts Z Buzzz og opplev en unik disc golf-opplevelse som vil forbedre ditt spill og gi deg uforglemmelige øyeblikk på banen. Ta steget inn i disc golfens magiske verden med Z Buzzz!

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 5Glide: 4Turn: -1Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!