Z Buzzz SS assortert farge

  • 219,-

Z Buzzz SS fra Discraft - den etterlengtede "lillebroren" til den ikoniske Buzzz-discen. Buzzz SS skiller seg ut med sin litt mer understabile karakter, som gir

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Z Buzzz SS fra Discraft - den etterlengtede "lillebroren" til den ikoniske Buzzz-discen. Buzzz SS skiller seg ut med sin litt mer understabile karakter, som gir deg muligheten til å kaste med mindre kraft og oppnå en rettere og lengre flyvebane. Denne allsidige midrange-discen er perfekt både for nybegynnere som ønsker en disc med enklere kontroll og presisjon, samt erfarne spillere som søker en pålitelig og allsidig disc for mellomdistanse kast.

Med Buzzz SS kan du forvente en jevn og kontrollert flyvning. Den understabile karakteren bidrar til rettere kast, og gir deg muligheten til å oppnå lengre avstander uten å måtte legge ned maksimal kraft. Med sin fine glide gjør Buzzz SS det enklere å opprettholde linjer og kaste med presisjon.

Når det gjelder plasten, er Z-plasten til Discraft et fantastisk valg for disc golf-entusiaster som setter pris på et solid grep og langvarig holdbarhet. Z-plasten er kjent for sin motstandsdyktighet mot slitasje og vil sikre at Buzzz SS beholder sine egenskaper over tid. Uansett om du spiller i solskinn eller i regnvær, vil Z-plasten gi deg det nødvendige grepet og den påliteligheten du trenger på banen.

Opplev den etterlengtede Buzzz SS fra Discraft og oppdag fordelene med dens litt mer understabile karakter. Velg GolfKongen.no som din pålitelige kilde til disc golf-utstyr, og ta din kasting til nye høyder med denne allsidige midrange-discen.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 5Glide: 4Turn: -2Fade: 1


*Betydning av tallene. Se HER!