Z Sol assortert farge

  • 219,-

Sol fra Discraft - en ideell understabil midrange-disc som er perfekt for nybegynnere og spillere som ønsker en enkel og kontrollert flyvebane. Sol hjelper deg

På lager.
Leverandør: Discraft
Del

Sol fra Discraft - en ideell understabil midrange-disc som er perfekt for nybegynnere og spillere som ønsker en enkel og kontrollert flyvebane. Sol hjelper deg med å utvikle kasteteknikken din og gir deg en pålitelig understabil karakter som passer perfekt for kortere kast og tekniske linjer. Uansett om du er ny i sporten eller søker en pålitelig understabil disc, vil Sol være din perfekte følgesvenn på banen.

Sol Flight Rating:

Med Sol kan du stole på en jevn og forutsigbar flyvning. Den understabile karakteren gjør at discen enkelt korrigerer seg selv og gir deg muligheten til å kaste lange avstander med kontroll. Med minimal fade vil Sol holde linjen du kaster den på, og bidra til å forbedre nøyaktigheten og presisjonen i kastene dine.

Når det gjelder plasten, er Z-plasten til Discraft det ideelle valget for disc golf-entusiaster som setter pris på et solid grep og langvarig holdbarhet. Z-plasten er kjent for sin motstandsdyktighet mot slitasje, og den vil sikre at Sol beholder sine egenskaper over tid. Uansett om du spiller i solskinn eller i regnvær, vil Z-plasten gi deg det nødvendige grepet og den påliteligheten du trenger på banen.

Opplev den enkle og kontrollerte flyvebanen til Sol fra Discraft. Velg GolfKongen.no som din pålitelige kilde til disc golf-utstyr, og ta det første skrittet mot suksess med denne ideelle understabile midrange-discen.

Farge og stamp kan variere!

Flight*

Speed: 4Glide: 5Turn: -3Fade: 0


*Betydning av tallene. Se HER!