Z Zone assortert farge

  • 209,-

Den ultimate kontroll- og presisjonsdisken på korte avstander - Discraft Zone. Med sin overstable karakter og pålitelige fade er Zone det perfekte valget enten

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Discraft
Del

Den ultimate kontroll- og presisjonsdisken på korte avstander - Discraft Zone. Med sin overstable karakter og pålitelige fade er Zone det perfekte valget enten du trenger en pålitelig eller allsidig approach-disc. Denne disken gir deg den nødvendige kontrollen for å mestre ulike situasjoner på banen.

Zone er designet for å gi deg en pålitelig og forutsigbar flyvning. Den overstable karakteren sikrer at disken ikke kaster seg for langt og gir deg optimal kontroll på korte kast. Med Zone kan du stole på at disken vil utføre nøyaktig som du ønsker, og dens pålitelige fade sørger for en presis landing nær målet.

Når det kommer til plasten, er Discrafts Z-plast det ideelle valget for disc golf-entusiaster som setter pris på solid grep og langvarig holdbarhet. Z-plasten er kjent for sin motstandsdyktighet mot slitasje og har en behagelig tekstur som gir et sikkert grep i ulike værforhold. Uansett om det er en varm sommerdag eller en regnfull høstdag, vil Z-plasten sikre at Zone alltid ligger stabilt og gir deg den nødvendige kontrollen du trenger.

Ta kontroll over korte avstander med Discraft Zone og opplev presisjonen den gir deg på banen. Velg GolfKongen.no som din kilde til kvalitetsutstyr og oppnå suksess i disc golf-verdenen.

Farge og stamp kan variere!


Flight*

Speed: 4Glide: 3Turn: 0Fade: 3


*Betydning av tallene. Se HER!