Wilson Dynapower Forged Jernsett 5-PW (R)

  • 9 999,-

I Wilsons storslåtte arv og kombinert med cutting-edge AI-teknologi, representerer Wilson Dynapower Forged-jern en perfekt balanse for spillere som søker mer st

På lager.
Leverandør: Wilson
Del

I Wilsons storslåtte arv og kombinert med cutting-edge AI-teknologi, representerer Wilson Dynapower Forged-jern en perfekt balanse for spillere som søker mer styrke, økt ballhastighet og maksimal distanse. Disse distansejernene er konstruert av smidd 8620 karbonstål og forfinet gjennom AI for å oppnå optimal ytelse og en responsiv følelse. Med en oppgradert Power Hole-konstruksjon (kun tilgjengelig for 4-7-jern), sammen med et lavt senter for tyngdekraft (CG) og høy trøghetsmoment (MOI), tilbyr de raskere og lengre slag med høyere startvinkler. I tillegg gir de imponerende stoppekraft og tilgivende egenskaper, selv ved ikke-optimal treff.


Variable Face Thickness, Wilson er utviklet og testet gjennom Wilsons AI-teknologisystem, og har optimalisert raskere ballhastigheter over hele trefflaten, samtidig som den er en av de mest tilgivende kompakte distansejernene Wilson noensinne har utviklet.
New Power Hole Design, Dynapower Forged-serien innlemmer en ny Power Hole Construction (kun for jern 4–7), noe som sikrer optimal fleksibilitet i møte med hvert enkelt slag.
Low Center Of Gravity & High MOI, For dem som er på jakt etter distanse uten å måtte ofre tilgivende egenskaper og stoppekraft, har Wilson kombinert et lavt tyngdepunkt mens vekten beveges mot tåen for å gjøre Dynapower Forged-jernene raske, tilgivende og med en høyere launch.


Teknisk spesifikasjon:

  • Club Series : DYNAPOWER
  • Shaft Manufacturer : KBS TOUR LITE Regular
  • Shaft Material : Steel
  • Grip Model : WS LAMKIN CROSSLINE 360