Wilson Staff Model Blade Jernsett 4-PW (S)

  • 13 499,-

Wilson Staff Model Blades skiller seg ut med sin tour-testede ytelse, designet spesielt for avanserte spillere som søker ultimate kontroll. Disse køllene er smi

På lager.
Leverandør: Wilson
Del

Wilson Staff Model Blades skiller seg ut med sin tour-testede ytelse, designet spesielt for avanserte spillere som søker ultimate kontroll. Disse køllene er smidd med 8620 karbonstål og har presisjonssvingede skår som genererer maksimal spinn. Den presise tåvekten sikrer at kølleflaten forblir åpen ved kontakt med ballen, noe som reduserer risikoen for hook-misser og resulterer i mer tilgivende slag.Fluid Feel Hosel, Staff Model Blade-hosel er designet for å fjerne unødvendig vekt, og er en tilpasning av Wilsons klassiske Wilson Dyna-Powered-jern. Den omfordeler vekten til tåen, og øker dermed ytelsen rent generelt.
Forged 8620 Carbon Steel, Et av de mykeste materialene på markedet, det smidde 8620 karbonstålet gir øyeblikkelig feedback og åpner muligheten for ønsket formbarhet i slaget. Ved å åpne for lengre kontakt mellom ballen og trefflaten, gir det presisjonsfreste overflatemønsteret spilleren en mer konsekvent spinn og økt stoppkraft.
Precise Toe Weighting, Ved å eliminere lave venstremisser, holder den nøyaktige tåvekten køllens blad åpent samtidig som du får tilgivende egenskaper og den ultimate kontrollen.


Teknisk spesifikasjon:

  • Club Series : STAFF MODEL
  • Shaft Manufacturer : TT DYNAMIC GOLD MID 115 Stiff
  • Shaft Material : Steel
  • Grip Model : GOLF PRIDE Z-GRIP