Mizuno T-22 Denime Copper wedge custom

  • 2 599,-

Det er noe for enhver smak i Mizunos nye serie med wedger– T22 – både når det gjelder estetisk uttrykk og egenskaper! I mer enn 50 år har Mizuno foredlet Grain

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Leverandør: Mizuno
Del

Det er noe for enhver smak i Mizunos nye serie med wedger– T22 – både når det gjelder estetisk uttrykk og egenskaper! I mer enn 50 år har Mizuno foredlet Grain Flow-smiingsprosessen i Hiroshima. Det har gjort at Mizuno-wedgene har en uovertruffen følelse rundt greenene. De egenskapene oppleves tydeligst i T-serien, som er utviklet i samarbeid med den tidligere verdenseneren Luke Donald. Den siste utgaven, T22, foredler igjen Mizunos “spillerform” og introduserer fire forskjellige grinds som passer til forskjellige teknikker og forhold.


Velg ditt Grep HER!

Velg ditt Skaft HER!


De nye T22-wedgene har et mikrolag med kobber under nikkellaget, som gir et ekstra brøkdel av et sekund med kontroll i treffet.

– Jeg ser på T22 som en balanse mellom det ultraklassiske utseendet fra den eldre T7 og ytelsesegenskaper fra T20. Vi har klart å gjøre topplinjen skråstilt på en måte som opprettholder ytelsen fra T20s koniske køllehode – men det mer tradisjonelle utseendet fra T7 går igjen. Begge modellene hadde sine tilhengere, men av forskjellige grunner, sier Chris Voshall i Mizuno Golf.

De nye T22-kilene har en litt mer kompakt «dråpeform» med en markert, skrånende topplinje, som gjør at den ser tynnere ut. Den spinnvektede bladdesignen, som oppnås ved å avsmalne den øvre delen av slagflaten, bidrar til å skape mer konsistent spinn og gir en mer gjennomtrengende ballflukt.

Mizunos HydroFlow Micro Grooves leverer utmerket ytelse under våte forhold, da de er laserkuttet for å kvitte seg med fuktighet og dermed redusere tapet av spinn, mens Quad Cut-freste spor er kuttet i Boron-infundert stål, noe som forlenger klubbens levetid .

T22 er tilgjengelig i tre utførelser; Denim Kobber, Satin Chrome og Raw. Raw wedgen har ikke kobberlaget under overflaten, men den vil ruste over tid og gi et utseende som mange av Mizunos tour-spillere foretrekker.

Du kan velge mellom fire grinds, fra S med minimal sliping av sålen til D, C og X, som i økende grad gjør det mulig å variere slagene rundt greenene.

Minimal sole grind for fuller shots and lower lofts.Moderate heel and toe relief. Allows gentle manipulation of the clubfaceHeavy heel and toe relief. For skilled players and firmer conditions.Extreme relief from the heel toe and trailing edge. For short game artists.The new Mizuno T22 Wedges are available in 3 differens finishes. Copper, Satin Chrome and RAW


GRATIS WEDGE STAMPING!!

Du kan få 6 bokstaver trykket på wedgen helt gratis (ingen andre tegn eller tall).
Ta kontakt på mail om du ønsker dette!