Wilson Staff Dynapower Hybrid (Custom)

  • 2 300,-

Dynapower bringer friskt liv til den ikoniske serien, kombinert med avantgardistisk og banebrytende teknologi. Med Dynapower Hybrid introduseres en sofistikertPå lager.
Leverandør: Wilson
Del

Dynapower bringer friskt liv til den ikoniske serien, kombinert med avantgardistisk og banebrytende teknologi. Med Dynapower Hybrid introduseres en sofistikert og tour-inspirert form med en mer strømlinjeformet profil.

Grunnet avansert AI-design på kølleansiktet, tilbyr Dynapower Hybrid perfekt tykkelse over hele ansiktet for optimal tilgivelighet og eksepsjonell ballhastighet. Hybriden er utformet for å levere høy lansering med maksimal tilgivelighet, noe som gjør den til et ideelt valg for et bredt spekter av golfere med ulike ferdighetsnivåer.

Enten du er en erfaren spiller på jakt etter presisjon og kraft, eller en nybegynner som trenger en allsidig kølle å stole på, vil Dynapower Hybrid oppfylle dine forventninger. Denne hybriden gir en perfekt balanse mellom kvalitet, ytelse og allsidighet på banen, og vil definitivt forbedre din golfopplevelse.

*Se her for betydning av utrykk