Wilson Staff Dynapower Wood (Custom)

  • 2 600,-

Dynapower har gitt den klassiske serien nytt liv med sin avanserte og tour-inspirerte tre-kølle, utstyrt med moderne og banebrytende teknologi. Denne tre-køllenPå lager.
Leverandør: Wilson
Del

Dynapower har gitt den klassiske serien nytt liv med sin avanserte og tour-inspirerte tre-kølle, utstyrt med moderne og banebrytende teknologi. Denne tre-køllen har en elegant og flatere profil som er inspirert av de beste spillerne på touren.

Kølleansiktet til Dynapower wooden er nøye designet ved hjelp av AI-teknologi for å sikre perfekt tykkelse over hele ansiktet, noe som resulterer i maksimal tilgivelighet og imponerende ballhastighet. Denne tre-køllen er spesielt utviklet for å gi høy lansering og en imponerende grad av tilgivelighet, noe som gjør den ideell for golfere på alle nivåer.

Enten du er en erfaren spiller som søker ekstra ytelse eller en nybegynner som ønsker en pålitelig kølle å starte med, er Dynapower wooden et utmerket valg som vil hjelpe deg med å nå dine golfformål. Med Dynapower wooden kan du forvente deg en imponerende kombinasjon av kraft, presisjon og tilgivelse på banen.

*Se her for betydning av utrykk